Homepage Καλλωπισμοί

ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΚΕΤΟ ME MHXANH KAI ΨΑΛΙΔΙ

Σε αυτή την υπηρεσία θα πρέπει είτε ο ιδιοκτήτης να έχει κάνει το σκυλάκι του καλό μπάνιο (2 χέρια μπάνιο) 1-2 μέρες το πολύ πρίν και να μας το φέρει, είτε μπορούμε να του κάνουμε εμείς ένα special spa μπάνιο. Θα κουρέψουμε και θα καλλωπίσουμε τον σκύλο σας με μηχανή και ψαλίδι στο μήκος που θέλετε εσείς, αρκεί αυτό να είναι το καλύτερο για το σκυλάκι. Δεν συμπαθούμε τα ξυρίσματα. Αυτά θα τα βρείτε σε κτηνιατρία και pet shops. Θα το κάνουμε ένα κουκλί! Θα καθαρίσουμε και τα αυτάκια, θα δούμε τα νυχάκια και θα κάνουμε και ένα γενικό έλεγχο. Οι υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρο πτυχιούχο εκπαιδευτή Groomer χωρίς καμί βία και ναρκώσεις!

ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙ

Αφού κάνουμε ένα υπέροχο μπάνιο, θα κουρέψουμε και θα καλλωπίσουμε το σκύλο σας με μηχανή και ψαλίδι στο μήκος που θέλετε εσείς, αρκεί να είναι το καλύτερο για το σκυλάκι. Δεν συμπαθούμε τα ξυρίσματα. Αυτά θα τα βρείτε σε κτηνιατρία και pet shops. Θα το κάνουμε ένα κουκλί!  Θα καθαρίσουμε και τα αυτάκια, θα δούμε τα νύχια και θα κάνουμε και έναν γενικό έλεγχο. Οι υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρο εκπαιδευτή Groomer χωρίς καμία βία και ναρκώσεις!

ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΨΑΛΙΔΙ ΜΕ ΜΠΑΝΙΟ

Αφού κάνουμε ένα υπέροχο μπάνιο θα κάνουμε όλη τη διαδιακασία του καλλωπισμού, η οποία θα γίνει με ψαλίδι και θέλει λίγο περισσότερο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα αξίζει, απλά το κόστος είναι μεγαλύτερο. Μηχανή θα μπεί μόνο στα πατουσάκια. Οι υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρο εκπαιδευτή Groomer χωρίς καμία βία και ναρκώσεις!

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ

Σε αυτήν την κατηγορία θα πρέπει το σκυλάκι να έχει από κουτάβι μάθει να στέκεται και να το καλλωπίζουν. Έτσι θα μπορέσουμε να δώσουμε ένα υπέροχο αισθητικά αποτέλεσμα στο οποίο θα “κρύψουμε” κάποια όχι θετικά στοιχεία, ενώ θα αναδείξουμε τα θετικά του σε μακρίτριχες ή κοντότριχες φυλές. Τα προϊόντα και η τέχνη μας θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα! Φυσικά εδώ το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό καλλωπισμό .



*Δεν δεχόμαστε σκυλάκια για καλλωπισμό άν εχουν ψύλλους γιατί θα μείνουν στον χώρο μας και θα πάνε στο επόμενο σκυλάκι που θα μπορούσε να είναι το δικό σας. Κάθε πετσέτα, η οποία είναι ειδική με μικροίνες, είναι μόνο για ένα σκυλάκι και μετά θα μπεί στο πλυντήριό μας, στη συνέχεια στο στεγνωτήριο και μετά απολυμαίνεται για το επόμενο.

Όλα τα εργαλεία μας  απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση σε ειδικό κλίβανο και με ειδικό υγρό. Με αυτόν τον τρόπο ποτέ δεν θα έχουμε πρόβλημα μεταφοράς δερματολογικών προβλημάτων από το ένα σκυλάκι στο άλλο.

Κάθε εβδομάδα όλος ο χώρος μας απολυμαίνεται από ειδικό συνεργείο!